Agenda van de raadsvergadering op 3 oktober


Op maandag 3 oktober is er 's avonds vanaf 19.00 uur een openbare raadsvergadering. U kunt van 19.00 uur tot 19.30 uur in de Schonckzaal informeel van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. De vergadering begint om 19.30 uur in de Van Goghkerk. De raadsvergadering heeft deze avond
alleen het programma `De raad besluit'.

Programma: `De raad besluit'

* Voorstel over de benoeming en beediging van een burgerlid voor de fractie van het APB.
* Voorstel over de wijziging van het Reglement van Orde voor de raad en vaststelling van de verordening `De raad luistert' en `De raad debatteert'.

De raadsvergadering wordt live uitgezonden door Local FM. Luister mee op 105.7 FM (ether) of 92.9 FM (kabel). De raadsvergadering is ook online te volgen via www.localfm.nl. Via de appstore of playstore is de app van local FM te downloaden.

Gratis exemplaren van de agenda van deze vergadering liggen in het informatiecentrum in het stadskantoor tot en met maandag 3 oktober. Ook kunt u de agenda inzien in het informatiecentrum in het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda met voorstellen en bijlagen van de raadsvergadering vindt u op www.etten-leur.nl bij Bestuur > Website gemeenteraad (vervolgens in de kalender bij de datum 3 oktober op 'gemeenteraad' klikken).