Jongens van fiets getrokken in Vlaardingen. Politie zoekt getuigen


Jongens van fiets getrokken in Vlaardingen. Politie zoekt getuigen

Laatste update:
26-09-2016 | 22:40

Vlaardingen - Zaterdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur is er tot twee keer toe een jongen van zijn fiets getrokken op de Europaboulevard in Vlaardingen. De politie is op zoek naar getuigen.

biker surveilleert in park biker surveilleert in park

Afgelopen zaterdag 24 september fietsten er twee jongens, afzonderlijk van elkaar, over de Europaboulevard. Opeens kwam er een groep van ongeveer vijf jongens uit de bosjes en dwongen de jongen van15 jaar uit Vlaardingen, van zijn fiets te stappen. Hij werd daarbij geduwd. Op zijn fiets ging
de groep er van door. De andere jongen, 17 jaar en ook uit Vlaardingen, werd een half uur eerder, op ongeveer dezelfde plek van zijn fiets geduwd. De groep jongens gingen er ook met zijn fiets vandoor.
De twee slachtoffers raakten niet gewond, maar zijn flink geduwd en zijn erg geschrokken.

De groep jongens was ongeveer tussen de 15 en 17 jaar oud en droeg donkere kleding en een capuchon. Ze zijn beide keren er vandoor gegaan in de richting van winkelcentrum de Loper.Getuigen gezocht

Heeft u iets gezien of gehoord die avond tussen 21.00 en 22.00 uur en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.