Aanhuisgebracht.nl gaat online boodschappen voor verswinkels bezorgen


De strijd om online vers is nog niet gestreden

AMSTERDAM, 20160926 -- Om de speciaalzaken te helpen in de online strijd om boodschappen te bezorgen heeft Aanhuisgebracht.nl een landelijk online platform ontwikkeld waar de consumenten gemakkelijk boodschappen kunnen bestellen bij de aangesloten speciaalzaken. Daarnaast biedt Aanhuisgebracht.nl de verswinkels de mogelijkheid om de bezorging van boodschappen geheel uit handen te nemen waardoor zij zich niet meer druk hoeven te maken om de bezorging en zich kunnen richten op hetgeen waar zij gepassioneerd over zijn: (ambachtelijke) kwaliteitsproducten. De eerste verswinkels hebben zich al aangesloten, maar naar verluidt zullen er snel meer volgen.

Online boodschappen doen steeds populairder
Online boodschappen doen wordt volgens een onderzoek van Multiscope steeds populairder. Volgens dit onderzoek koopt ruim een op de zes Nederlanders volgend jaar wel eens eten en drinken bij een onlinesupermarkt en zal dat aantal de komende jaren flink stijgen. Maar of het zo vanzelfsprekend is dat consumenten bij de supermarkten blijven bestellen is nog maar de vraag. Als dit het geval is zou dat kunnen betekenen dat de speciaalzaak in de straat gaat verdwijnen omdat hun omzet dan drastisch terug zal lopen. Ook de ING is hiervan overtuigd: deze bank voorspelde voor 2013 al een verhevigde concurrentie tussen grootgrutters en speciaalzaken.

Nieuwkomer in de strijd om online vers
Aanhuisgebracht.nl mengt zich nu voor de speciaalzaken in de online strijd om het bezorgen van de boodschappen aan de consument. Zij hebben nu een landelijk platform ontwikkeld waar de consument per regio bij verschillende aangesloten winkeliers alle boodschappen in één keer kan bestellen, zonder minimumbestelbedrag of hoge bezorgkosten. Daarbij helpt Aanhuisgebracht.nl de winkelier door de bezorging van de boodschappen geheel uit te handen nemen, waardoor zij zich kunnen bezighouden met hun passie: het bereiden en leveren van kwalitatief hoogwaardige (vers)producten. Hierdoor wordt het tevens mogelijk voor Aanhuisgebracht.nl om de consument diverse services omtrent bezorging aan te bieden, waaronder 'next-day delivery' en zelfs 'same-day delivery'.

De eerste verswinkels hebben zich al aangesloten, maar naar verluidt zullen er snel meer volgen.

[Aanhuisgebracht.nl gaat online boodschappen voor verswinkels bezorgen]