Cafe-eigenaar in woning overvallen


Cafe-eigenaar in woning overvallen

Laatste update:
28-09-2016 | 08:48

Nuenen - De eigenaar van een horecazaak aan het Eeneind werd in de nacht van dinsdag op woensdag overvallen in de woning boven zijn bedrijf.

Rond half drie overvielen drie, nog onbekende daders het slachtoffer in zijn slaap nadat ze de toegang tot de woning hadden geforceerd. Hij kreeg verschillende flinke klappen te verduren en werd met meer geweld bedreigd. De verdachten hielden hem vast en gooiden ondertussen de woning overhoop.
Ze gingen er uiteindelijk met wat geld en de auto van het slachtoffer vandoor. Nadat de overvallers vertrokken waren belde de cafebaas de politie die ter plaatse direct een onderzoek startte. Meerdere politie-eenheden gingen op zoek naar de gestolen auto, maar deze werd niet meer
aangetroffen. Omdat het slachtoffer toch flink geslagen was, werd hij door personeel van een ambulance onderzocht. Hij werd ter plekke behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken zou kunnen hebben. Zij worden opgeroepen zich te melden via het landelijk politienummer 0900-8844 of eventueel anoniem bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of online op
www.meldmisdaadanoniem.nl