Mobile Media Lab in Heerde en Vaassen


Mobile Media Lab in Heerde en Vaassen

Laatste update:
28-09-2016 | 13:47

Heerde, Vaassen - Komende vrijdag, 30 september, staat het Mobile Media Lab van de politie in Heerde en Vaassen. De politie rijdt met de truck door Nederland om onderzoek te doen naar de mening van burgers over de (digitale) dienstverlening van de politie: wat vindt u bijvoorbeeld van het
gebruik van social media door de politie, de kwaliteit van de internetaangifte, het contact met uw wijkagent? De burgerpanels in de truck leveren de politie hele waardevolle input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie.

Mobile Media Lab Mobile Media Lab

Naast de (wijk)agenten die er vrijdag bij zijn en met u in gesprek willen, zullen op beide locaties ook mensen van de gemeente aanwezig zijn. In Vaassen zijn er BOA's aanwezig die graag met u het gesprek aangaan over bijvoorbeeld Burgernet of de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk. In
Vaassen is er ook iemand van de brandweer bij, voor meer informatie over brandveiligheid. In Heerde sluiten een jongerenwerker en BOA van de gemeente aan.

Op beide locaties staat bovendien een ideeenbus, voor suggesties of ideeen op het gebied van veiligheid, bestemd voor politie of gemeente. Per locatie is het de intentie van politie en gemeente om een drietal suggesties uit te kiezen die ook uitgevoerd gaan worden.

Inwoners van Heerde zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in het Mobile Media Lab. Het Mobile Media Lab staat in Heerde op de parkeerplaats bij het Van Meurspark, aan de Markstraat.

Inwoners van Vaassen kunnen vrijdagavond langskomen in het Mobile Media Lab. Dan staat de truck tussen 19.00 en 21.00 uur bij Kasteel Cannenburch, op parkeerplaats Ireneveld aan de Ireneweg.

Meer lezen? Meer informatie over het Mobile Media Lab.