AppDirect maakt eerste volledige softwarestack bekend voor Cloud Service Commerce

SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vandaag maakt het bedrijf bij AppDirect ENGAGE, AppDirects jaarlijkse congres en het enige evenement in de branche dat speciaal is gewijd aan cloudservicecommerce, de lancering bekend van een nieuwe oplossingsstack, de eerste die speciaal is gebouwd voor cloudservicecommerce. Nu combineren in de kern van het AppDirect platform de Cloud Monetization Suite en de Cloud Management Suite de technologie die nodig is voor het in geld uitdrukken en beheren van cloudservices, om elke belanghebbende - providers, ontwikkelaars en consumenten - in het cloudservicecommerce-ecosysteem te verbinden. AppDirect's gecombineerde platform vertegenwoordigt een revolutionaire upgrade naar de technologie van het bedrijf en is het enige volledige aanbod van deze soort dat vandaag de dag in de handel verkrijgbaar is.

Vodafone, een van de grootste telecommunicatiedienstverleners wereldwijd, is de meest recente AppDirect-partner die het vernieuwde platform is komen versterken om de cloudserviceverkopen en -distributie aan zakelijke klanten van Vodafone in Italie te bevorderen. Werkend met AppDirect biedt Vodafone nu populaire clouddiensten, waaronder Microsoft Office 365 en Google Apps voor het werk. Naast deze vooraanstaande apps biedt Vodafone haar eigen Smart Solutions, een groep toepassingen bestemd voor Vodafone-klanten in branches zoals horeca, professionele dienstverlening, productie en bouw.

'Onze klanten verwachten van ons dat we hen voorzien van de diensten en technologie die ze nodig hebben om hun bedrijf te voeren," aldus Jeni Mundy, Group Enterprise Product Management Director bij Vodafone. "Met het gecombineerde platform van AppDirect kunnen we onze klanten een betere en krachtigere ervaring bieden. We kunnen onze zakelijke klanten op een enkele plek een breed assortiment aan clouddiensten bieden, zoals Vodafone Mobile Device Manager, Microsoft Office 365, Google en andere cloudtoepassingen en hen voorzien van de middelen die ze nodig hebben om het meeste uit die diensten te halen."

De nieuwe stack van AppDirect brengt oplossingen samen die AppDirect intern heeft ontwikkeld met alle technologiemiddelen die zij heeft verkregen uit haar groep bedrijven. Sinds 2009 heeft AppDirect zes aankopen gedaan uit de cloudbranche, te weten Xendo, Radialpoint, AppCarousel, Leftronic, Standing Cloud en jBilling. Deze technologieen bieden oplossingen voor complexe facturering, zoeken in verschillende toepassingen, enkele sign-on, technische ondersteuning, analyse, toepassingsverpakking en -regeling, alsmede andere cruciale componenten.

"Bedrijfstransformatie is het uiteindelijke doel van elk bedrijf dat vertrekt op de reis door de cloud en vandaag de dag maakt AppDirect het gemakkelijker dan ooit om problemen op die vaak moeilijke weg te boven te komen," aldus Daniel Saks, Co-Founder en Co-CEO van AppDirect. "Met onze volledige oplossingstack voor cloudservicecommerce zal elke speler in het wereldwijde software-ecosysteem profiteren van een betere cloudervaring die naadloos kan worden beheerd en gemakkelijker in geld uitgedrukt."

Het vernieuwde AppDirect-platform biedt ook mogelijkheden op belangrijke groeigebieden, zoals het Internet der Dingen (Internet of Things, IoT) alsmede mobiel, waaronder een nieuw product met de naam MyApps Mobile. Als gemakkelijk aan te passen white-labeloplossing is MyApps Mobile een versie van het portal die zakelijke klanten gebruiken als ze cloudtoepassingen kopen van door AppDirect gestuurde providers kopen en gebruiken. Deze providers kunnen de app branden en beschikbaar maken voor downloaden in de Google Play Store of de Apple App Store. Als gebruikers hun accounts authenticeren, krijgen ze toegang tot al hun clouddiensten op hun mobiele apparatuur. De toepassing ondersteunt ook zowel native als internettoepassingen.

De mededeling van vandaag werd gedaan bij AppDirect ENGAGE, AppDirect's jaarlijkse congres en het enige evenement in de branche dat speciaal is gewijd aan cloudservicecommerce. Bij het evenement zijn sprekers aanwezig van Microsoft, Google, Dropbox en vele andere bedrijven, alsmede brancheleiders waaronder Mike Dorosh, Research Director bij Gartner Inc. en Maxwell Wessell, Vice President van Sapphire Ventures en lid van de World Economic Council.

Meer gegevens over het vernieuwde AppDirect Cloud Commerce Platform zijn te vinden op www.appdirect.com.

Over AppDirect

AppDirect is marktleider op het gebied van cloudservicecommerce en maakt software en producten wereldwijd toegankelijk voor bedrijven. Het AppDirect cloudservicecommerceplatform verbindt providers, ontwikkelaars en zakelijke klanten in een enkel ecosysteem voor kopen, verkopen en managen van cloudservices, wat uiteindelijk bedrijven helpt toegang te krijgen tot de diensten die ze nodig hebben om goed te functioneren. Door AppDirect aangestuurde markten, facturering en distributie, en wederverkoopdiensten helpen providers - waaronder Comcast, ADP, Zendesk, Deutsche Telekom en andere - meer dan 30 miljoen bedrijven aan te sluiten op oplossingen van Microsoft, Google, GoDaddy en andere. Het hoofdkantoor van AppDirect is gevestigd in San Francisco en het bedrijf heeft 13 kantoren wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160927006694/nl/

Contacts

AppDirect

Victor White, 415-852-3945

(victor.white@appdirect.com)