Getuigen gezocht van mishandeling Haarlemmer


Getuigen gezocht van mishandeling Haarlemmer

Laatste update:
29-09-2016 | 15:06

Haarlem - De recherche is op zoek naar getuigen van een mishandeling, die plaatsvond in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 september in de Kruisstraat, ter hoogte van de HEMA.

Een 31-jarige Haarlemmer liep zondagnacht 11 september om 05:00 uur met zijn vrienden over de Kruisstraat, toen een aantal personen uit een groep van ongeveer 10 man glas aan het stuk gooien was en tegen fietsen aan het trappen waren. Dit was ter hoogte van de Hema. De vriendin van de
Haarlemmer, zei hier iets van, waarop over en weer werd geschreeuwd. Een van de jongemannen uit de groep sloeg de Haarlemmer vervolgens in zijn gezicht, waardoor de Haarlemmer op de grond viel. Kort daarop werd hij weer benaderd door iemand uit de groep, die hem ook hard in zijn gezicht sloeg.
De Haarlemmer liep gezichtsletsel op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie heeft na de melding in de omgeving gezocht naar de groep, maar hen helaas niet meer aangetroffen.

In de groep van ongeveer 10 personen bevond zich o.a. iemand met een lip-piercing, een meisje en van een van de jongemannen die de Haarlemmer de 2e keer een vuistslag gaf, is een signalement bekend:
- Leeftijd tussen de 16 en 25 jaar oud
- Licht getinte huidskleur
- Normaal postuur
- Ongeveer 165 cm lang
- Donkere haar.
De groep zou zijn weggelopen in de richting van het NS-station.

Bent u getuige geweest? Bel dan svp met de recherche in Haarlem!

De recherche in Haarlem is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling, die plaatsvond in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 september rond 05:00 uur ter hoogte van de HEMA in de Kruisstraat

Heeft u iets gezien van dit incident en het nog niet gedeeld met de politie? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, via tel.nr. 0800-7000.



2016203800