PocketShop gaat partnerschap aan met Magento


Snel en simpel een shopping-app voor je webwinkel

AMSTERDAM, 20161004 -- Shopping-apps zijn voor webwinkeliers het meest effectieve verkoopkanaal. Apps bieden klanten een betere gebruikservaring dan een mobiele site en converteren drie keer beter. PocketShop maakt dit bewezen succeskanaal laagdrempelig beschikbaar voor gebruikers van Magento. Als officieel Magento Partner maakt het zijn missie waar: native shopping-apps bereikbaar maken voor het mkb.

[PocketShop gaat partnerschap aan met Magento] Waarom een app?
M-commerce neemt een hoge vlucht. Onderzoek van Criteo laat zien dat circa 37% van alle online retailtransacties in Nederland plaatsvindt via een smartphone of tablet. Bij webwinkeliers met een shopping-app vond 54% van de aankopen plaats via de app. Apps blijken het meest effectieve verkoopkanaal voor webwinkeliers. Ze bieden een betere gebruikservaring en converteren gemiddeld drie keer beter dan een mobiele website. Bezoekers komen vaker terug en zijn goed voor een hogere gemiddelde orderwaarde.

PocketShop officieel Magento Partner
PocketShop biedt online retailers een standaard-shopping-app met de look-and-feel van de eigen webwinkel. Na een succesvolle introductie op Lightspeed, in 2015, is de app nu ook beschikbaar op Magento. Karin Cats van PocketShop: “Het is onze missie om native shopping-apps bereikbaar te maken voor het mkb. Dat doen we door kostbaar maatwerk te vermijden. Ook de samenwerking met Magento is hierbij een belangrijke stap. De app is nu beschikbaar op twee van de belangrijkste e-commerceplatformen.”

Tevreden gebruikers
Sam Manus, mede-eigenaar van online en offline fashionwinkel Baskèts Stores: “In Nederland wordt al een kwart van de mode via smartphones verkocht. Om mobiele klanten de beste gebruikservaring te bieden, koos ik voor een PocketShop-app. Dankzij deze turnkey oplossing was de app in een handomdraai gerealiseerd. Ideaal! Bovendien synchroniseert de shopping-app naadloos met Magento. Ik heb er dus geen omkijken naar.” Enthousiast is ook Roos Vos van webwinkel Broer & Zus, met een fysieke zaak in de Amsterdamse Woustraat: “Dankzij de PocketShop-app kunnen klanten nu veel makkelijker kinderkleding bekijken en bestellen. Het is een service die ik mijn klanten graag bied.”

----------------------

Over PocketShop

PocketShop bouwt native shopping-apps voor online retailers. De apps draaien op Lightspeed (voorheen SEOshop) en Magento. PocketShop biedt een standaardoplossing, maar altijd met de look-and-feel van de webwinkel van de klant. Door kostbaar maatwerk te vermijden, maakt PocketShop zijn missie waar: native shopping-apps bereikbaar maken voor het mkb.

www.gopocketshop.com