Vermist: Emma Beeker (16)


Vermist: Emma Beeker (16)

Laatste update:
30-09-2016 | 13:38

Rotterdam - Sinds donderdag 22 september 10.15 is de 16-jarige Emma Beekers vermist. Zij liep toen samen met een vriendin weg uit een zorginstelling in Rotterdam. Sindsdien liet ze niets van zich horen. Haar familie en de politie maken zich zorgen en komen heel graag met haar in contact.

Het 16-jarige meisje is eerder weggelopen, maar kwam de vorige keer zelf terug. De familie is erg ongerust. De politie onderzoekt haar vermissing en sprak al met veel vriendinnen en bekenden van Emma. Zij zeggen geen idee te hebben waar het meisje kan zijn. Zij zou nog gezien zijn op Rotterdam
CS en bij het treinstation van Den Haag, maar die aanknopingspunten leverden niets op.

De vriendin met wie ze wegliep zou al contact op hebben genomen met haar eigen moeder, maar agenten hebben haar ook nog niet kunnen spreken.

Wie heeft haar gezien?

Emma heeft geen geld of telefoon bij zich, en droeg op de dag van de verdwijning een groene jas of trui met capuchon, licht blauwe spijkerbroek (gevlekt) met gaten bij de knieen.
Mensen die meer weten over de huidige verblijfplaats van Emma, of die haar mogelijk gezien hebben sinds 22 september, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier.

foto van Emma Beeker