Merrill Lynch International&Co. C.V. dient financieel halfjaarrapport in

CURAC,AO-(BUSINESS WIRE)- Merrill Lynch International & Co. C.V. heeft vandaag aan haar aandeelhouders bekendgemaakt dat het financieel halfjaarrapport van het bedrijf voor de zes maanden eindigende op 30 juni 2016 en de corresponderende financiele verklaringen van de verantwoordelijke personen zijn ingediend bij de aandelenbeurs van Luxemburg, de lidstaat waar Merrill Lynch International & Co. C.V. haar thuisbasis heeft.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt haar financiele jaar- en halfjaarrapporten zo snel als redelijkerwijs mogelijk is na de elektronische indiening ervan bij de aandelenbeurs van Luxemburg kosteloos beschikbaar op de onderstaande website. Deze documenten worden gepubliceerd op de website van Bank of America Corporation, ophttp://investor.bankofamerica.com/phoenix.zhtml?c=71595&p=merrill_lynch onder "Subsidiary Financials".

De aandelenbeurs van Luxemburg onderhoudt een website met rapporten en andere informatie die uitgevers van aandelen verplicht zijn in te dienen. Deze materialen zijn in elektronische vorm te raadplegen via de website van de aandelenbeurs van Luxemburg, op de pagina www.bourse.lu/Accueil.jsp

Kopieen van de hierboven genoemde informatie kunnen ook kosteloos worden verkregen door te bellen naar +1 904.987.1360 of een schriftelijk verzoek in te dienen bij:

Merrill Lynch International & Co. C.V. Kaya W.F.G. (Jombi) Mensing 36 Curac,ao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160930005257/nl/

Contacts

Bank of America Merrill Lynch Carrie Lam, +852 3508 4166