Man van portemonnee beroofd, politie zoekt getuigen


Man van portemonnee beroofd, politie zoekt getuigen

Laatste update:
04-10-2016 | 12:44

Hasselt - De politie zoekt getuigen van een straatroof aan de Telvorenstraat te Hasselt waarbij een man op maandag 3 oktober omstreeks 23:30 uur van zijn portemonnee werd beroofd.

De man had omstreeks 23:30 uur gepind aan de Telvorenstraat te Hasselt, waarna hij terug liep naar zijn fiets. Op dat moment zag hij drie mannen, een man zat op een fiets en de overige twee op een scooter. Een van de drie mannen kwam naar hem toe en bedreigde hem met een vermoedelijk
steekwapen. De man moest zijn portemonnee afgeven. Hierna reden de drie mannen weg in de richting van de Vaartweg ( N377).

Signalement

Na de beroving is de politie meteen een onderzoek gestart. Er is een signalement van de daders.

Het gaat om drie mannen. Een van hen is ongeveer 1.70m a 1.75m lang, mager postuur, donkere huidskleur en donker gekleed. Deze man verplaatste zich op een donker kleurige damesfiets.

De andere twee verdachten zaten op een donkere scooter, hebben beide een donkere huidskleur, droegen donkere kleding en hebben een mager postuur.

Getuigen gezocht

De politie heeft informatie dat rond 23:00 uur een persoon heeft gepind aan de Telvorenstraat. Mogelijk dat deze persoon de drie daders ook heeft gezien, graag komt de politie in contact met deze persoon. Wij zijn verder op zoek naar mensen die het incident hebben gezien of de daders herkennen
aan de hand van het signalement. Heeft u informatie over deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via 0900 8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 7000.

2016489469 ( LH)