Aanhouding na bedreiging met vuurwapen en taser


Aanhouding na bedreiging met vuurwapen en taser

Laatste update:
04-10-2016 | 14:56

Rotterdam - De politie onderzoekt een (poging) beroving van een 15 jarige jongen. Deze werd gisteren door twee jongens aangesproken op de Burg Meineszlaan. Zij lieten hem een vuurwapen en een taser zien.

Het slachtoffer was om 20.20 uur onderweg naar huis toen hij werd aangesproken door de twee jongens. Wat hun bedoeling was is niet duidelijk, maar zij lieten een taser en een vuurwapen zien. Na een `gesprek' gingen de verdachten er vandoor.

Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een man die aan het signalement voldeed. Bij het zien van de agenten rende hij weg. Omdat hij mogelijk in het bezit was van een vuurwapen, werd hij aanhouden door middel van de Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten.

Hij werd overgebracht naar een politiebureau, maar na onderzoek bleek hij niets met de zaak te maken te hebben. Hij is daarom heengezonden.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident en vraagt mensen die informatie hebben zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.bedreiging