Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner


Open Line is voor de tweede keer op rij Cloud & Managed Services Partner of the Year geworden

AMERONGEN / MAASTRICHT, 20161014 -- Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2016. Open Line is voor de tweede keer op rij Cloud & Managed Services Partner of the Year geworden. Deze prijs past perfect bij een bedrijf dat de laatste jaren steeds meer het accent heeft gelegd op Cloud en Managed Services. In maart heeft Open Line ook al de prijs Cloud & Managed Services Partner of the Year EMEA North in ontvangst mogen nemen.

[Cisco Partner Award voor Open Line]
Deze uitreiking was eerder dan voorgaande jaren vanwege de Partner Summit in San Francisco, die dit jaar al begin november plaatsvindt. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de Partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is een goede samenwerking met Partners doorslaggevend. Zij leveren een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen. 

Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland: “Open Line heeft een enorm commitment naar Cisco en investeert veel tijd en resources om de nr. 1 cloudpartner te blijven en is daarvoor dan ook met vlag en wimpel geslaagd.” 

“Techniek is slechts het middel voor Open Line om klanttevredenheid als hoger doel te bereiken”, aldus Jo Verstappen, commercieel directeur van Open Line. “Bouwden wij voorheen voor de klant alleen een ICT-oplossing die hij zelf beheerde, tegenwoordig ontzorgen wij de klant door het gehele ICT-domein te beheren en in de cloud te brengen. Dit heeft geleid tot een exponentiële groei van Managed Services klanten”.

 (Tevens ontving Centennium, partner van Open Line, de Solution Innovation Partner of the Year Award).