Inbraak, diefstal en pinpasfraude in Bureau Brabant


Inbraak, diefstal en pinpasfraude in Bureau Brabant

Laatste update:
17-10-2016 | 10:39

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Breda, Rijsbergen, Tilburg - Bureau Brabant besteedt vanavond aandacht aan een inbraak in een woning in Tilburg, een diefstal uit een restaurant in Rijsbergen en pinpasfraude in Breda.

Tilburg: Inbraak woning
Nadat de bewoners thuiskomen van boodschappen doen krijgen ze de schrik van hun leven. Ze zien gelijk dat er is ingebroken. We tonen in deze uitzending duidelijke beelden van de inbrekers maar we zijn ook op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u een vermoeden wie de daders zijn of herkent u
zichzelf als getuige? Laat het ons weten.

Rijsbergen: Diefstal macbook uit restaurant
Bij een inbraak in een restaurant in Rijsbergen wordt een macbook gestolen. Wij hebben duidelijke camerabeelden van de inbreker in deze uitzending. Wie is dit?

Breda e.o.: Meerdere malen pinpasfraude door dezelfde dadergroep
In een half jaar tijd zijn 5 oudere mensen het slachtoffer geworden van pinpasfraude door dezelfde dadergroep. De politie vermoedt dat er nog meerder mensen slachtoffer zijn geworden. Wij vragen u om goed naar de beelden te kijken die wij tonen in de uitzending.



Uitzendingen

Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald om tot dinsdagmiddag 17.15 uur.