Agressieve man in woning aangehouden


Agressieve man in woning aangehouden

Laatste update:
18-10-2016 | 11:49

Oss - De politie hield maandagavond rond 23.00 uur een agressieve man aan in een woning aan de Berghemseweg. De woning is opgesplitst in meerdere woonkamers waar verschillende personen woonachtig zijn. De verdachte heeft hier zelf ook een woonkamer.

Kort voor zijn aanhouding ontving de politie een melding dat er sprake zou zijn van mogelijk huiselijk geweld en overlast. Toen de politie naar de woning liep hoorden de agenten vanuit de woning een man schreeuwen. Toen ze aanbelden bleef het stil. Kort erna werd de voordeur geopend door een
man. Hem werd uitgelegd wat de politie kwam doen. Daarop reageerde hij niet. Toen de agenten vroegen of ze de woning mochten betreden, maakte hij ruimte zodat de agenten naar binnen konden gaan.

Dreigende houding

Op het eerste oog bleek er niets aan de hand. Toen de politie de woning weer wilde verlaten bedreigde de man de agenten meerdere malen en nam hij daarbij een dreigende houding aan. Daarop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.