Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening


Energiecoaches gaan deze winter huurders van Eigen Haard helpen om te besparen op energie

AMSTERDAM, 20161020 -- Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan het energieproject Trime. Door deelname aan dit project kunnen bewoners niet alleen geld besparen, maar helpen ze ook mee aan een beter milieu en kunnen ze prijzen winnen.

Volgens energiecoach en oprichter van energiecollectief switchCollectief.NL Hafid Eddaoudi, heeft dit project een grote toegevoegde waarde: “ Energiebesparing is altijd tweeledig. Enerzijds is het een kwestie van besparen op de kosten door bijvoorbeeld een overstap naar een andere energieleverancier, en anderzijds het besparen op energieverbruik. Door simpele en slimme adviezen te geven die bij de mensen blijven hangen, kunnen we wel degelijk een groot verschil maken.”

De vele voordelen van deelname vaan het energieproject Trime

Deelname aan het energieproject Trime zorgt voor een lagere energierekening. Dat is goed voor de portemonnee maar ook voor het milieu. Wanneer bewoners mee doen met het energieproject Trime, krijgen ze:
  • Handige gadgets en producten die direct energie besparen mogelijk maken
  • Een bezoek van een energiecoach die tips en trucs geeft over energie besparen afgestemd op de eigen situatie
  • Toegang tot de Trime-app
  • De kans om meerdere prijzen te winnen
Trime-app

Deelnemers aan het Europese energieproject Trime helpen mee aan onderzoek om te bekijken of het project succesvol is. Via een Trime-app dienen deelnemers van oktober 2016 tot januari 2017 de meterstanden bij te houden. Zo kan er gekeken worden naar het verbruik en kan er gerichter advies gegeven worden door de energiecoaches. Tevens kan er via de app direct gezien worden hoeveel er bespaard wordt op de energierekening. De app motiveert deelnemers door bewuster om te gaan met energie. Hoe meer energie er bespaard wordt, hoe meer kans op het winnen van prijzen. Deelname aan dit project is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Bron: https://switchcollectief.nl/energiecoach/