laatste debat tussen amerikaanse presidentskandidaten clinton en trump live te volgen op cnn

PERSBERICHT

LAATSTE DEBAT TUSSEN AMERIKAANSE PRESIDENTSKANDIDATEN CLINTON EN TRUMP LIVE TE VOLGEN OP CNN

Final Presidential Debate donderdagochtend 20 okt om 3.00 uur Herhaling donderdagochtend 8.00 uur

In de nacht van woensdag 19 oktober op donderdag 20 oktober zendt CNN het laatste televisieduel tussen de presidentskandidaten Hillary Clinton en Donald Trump rechtstreeks uit. Het debat wordt gehouden om 3.00 uur Nederlandse tijd en duurt circa anderhalf uur. Het debat vindt plaats in de University of Nevada, Las Vegas, NV.

The Final Presidential Debate wordt uitgezonden in de nacht van woensdag 19 oktober op donderdag 20 oktober om 3.00 uur. Herhaling van het debat op donderdag 20 oktober 8.00 uur en 20.30 uur

Over CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in zeven verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 420 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika en breidde onlangs het bereik in de VS uit via CNNGo. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. CNN bevindt zich in de voorhoede van digitale innovatie en blijft fors investeren in de uitbreiding van haar wereldwijde digitale aanwezigheid met een reeks van bekroonde digitale vernieuwingen en strategische partnerships, die zich richten op de behoefte van het publiek via data-analyse. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar wereldwijde journalistieke werk. CNN heeft 41 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.