Target maakt samenwerking met Victoria Beckham bekend voor dit voorjaar

MINNEAPOLIS-(BUSINESS WIRE)- Target Corporation (NYSE:TGT) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf samenwerkt met Victoria Beckham met een limited-edition voorjaarscollectie. Victoria Beckham for Target, verkrijgbaar vanaf 9 april 2017 in alle winkels van Target en op Target.com, weerspiegelt de essenties van de Victoria, Victoria Beckham-collectie, met originele designs en inspiratie uit iconische silhouetten in kleding voor dames, meisjes, kleuters en baby's. Deze samenwerking met Target betekent tevens de eerste collectie van deze designer voor kinderen. Enkele stukken uit deze collectie zullen internationaal verkrijgbaar zijn via victoriabeckham.com.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20161020005598/nl/

(Photo: Victoria Beckham)(Photo: Victoria Beckham)

"Werken met Target is een enerverende ervaring geweest, en deze samenwerking stelt ons in staat meer mensen dan ooit tevoren kennis te laten maken met de essentie van Victoria, Victoria Beckham," aldus Victoria Beckham. "De inspiratie voor het creeren van de Victoria, Victoria Beckham-collectie kwam toen ik zwanger was van Harper. Sinds de lancering van de collectie heeft deze zich ontwikkeld tot een gerenommeerde lifestylecollectie. De vijfde verjaardag van zowel mijn collectie als mijn dochter vormde voor mij een perfecte aanleiding om iets te doen in een aantrekkelijke prijsklasse en deze tweevoudige mijlpaal te vieren met mijn eerste collectie kindermode."

"Victoria Beckham is synoniem met onberispelijke stijl, en ze staat wereldwijd bekend om haar gedistingeerde zienswijze als designer," aldus Mark Tritton, executive vice president en chief merchandising officer van Target. "Het is buitengewoon enerverend geweest om te zien hoe het merk Victoria zich heeft ontwikkeld door de jaren heen, en we zijn ongelofelijk enthousiast dat de bezoekers van Target dit straks van dichtbij zullen meemaken met deze nieuwste onweerstaanbare samenwerkingscollectie."

Victoria Beckham for Target is geinspireerd op de Victoria, Victoria Beckham-collectie en op het dagelijkse leven van Victoria en de bijzondere band tussen moeder en kind. Deze collectie, met meer dan 200 artikelen in zachte pastelkleuren, felle kleuraccenten en beeldschone voorjaarsmotieven, is vrouwelijk en functioneel, en weerspiegelt de toewijding van de designer tot hoogwaardig vakmanschap. De Victoria Beckham for Target-collectie, met prijzen van $6 tot $70, en de meeste artikelen onder $40, zal verkrijgbaar zijn in de maten XS-3X voor dames, en NB-XL voor meisjes, kleuters en baby's. Tot de meest opvallende stukken behoren comfortabele jurken, pakjes en speelse topjes en broekjes voor dames, met corresponderende stijlen voor meisjes, kleuters en baby's.

Victoria Beckham is een internationaal bekende zakenvrouw, modeontwerpster en stijlicoon. Sinds de lancering in 2008 tijdens de New York Fashion Week, heeft het merk Victoria Beckham zich ontwikkeld tot een gevierde grootheid in de modewereld. In 2011, volgend op het succes van haar hoofdcollectie, lanceerde Beckham het merk Victoria, Victoria Beckham, een vrolijke aanvulling op de originele Ready-to-Wear-collectie, met zachtere silhouetten en een speelser modeperspectief. Bij elke collectie past Victoria haar eigen persoonlijke stijl toe op de wensen en behoeften van internationale vrouwen, die zweren bij de luxueuze en flatteuze kledingstukken van het merk.

Meer informatie over Victoria Beckham for Target is beschikbaar op ABullseyeView.com. Geinteresseerden worden uitgenodigd mee te doen aan de discussie op sociale media met de hashtag #VBxTarget. .

Over Target

Het in Minneapolis gevestigde bedrijf Target Corporation (NYSE: TGT) bedient haar gasten in 1800 winkels en via Target.com. Sinds 1946 schenkt Target 5 procent van haar winst aan gemeenschappen, hetgeen tegenwoordig neerkomt op meer dat $4 miljoen per week. Meer informatie: Target.com/Pressroom. Ga voor een kijkje achter de schermen naar Target.com/abullseyeviewof volg @TargetNews op Twitter.

Over Victoria, Victoria Beckham

Victoria, Victoria Beckham, een collectie die een aanvulling vormt op de originele Victoria Beckham Ready-to-Wear-collectie, werd in september 2011 gelanceerd tijdens de New York Fashion Week. Met zachtere silhouetten en een speels modeperspectief voor aantrekkelijke prijzen, begon Victoria, Victoria Beckham als een collectie die geheel uit jurken bestond, maar al snel werd uitgebreid met alle kernelementen van de garderobe, zoals kledingstukken om zelf te combineren, gebreide kleding en jassen. In mei 2015 maakte het merk bekend dat de collecties Victoria, Victoria Beckham en Denim zouden worden samengevoegd om Pre SS16 te vormen, hetgeen resulteerde in de harmonische en gevarieerde lifestylecollectie die vandaag op de markt is. De collectie Victoria, Victoria Beckham, ontwikkeld in Victoria's studio in Londen, wordt met de hand gemaakt in Europa en biedt hoogwaardige designs vol karakter. Meer informatie over Victoria Beckham: www.victoriabeckham.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161020005598/nl/

Contacts

Target Communications

Joshua Thomas, 612-761-6795

of

Target Media Hotline, 612-696-3400