oktober - december: snoeiwerkzaamheden N65 (in beide richtingen) | Rijkswaterstaat

24 oktober - december: snoeiwerkzaamheden N65 (in beide richtingen)

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 20 oktober 2016- Laatste update: 20 oktober 2016 14:02 uur

In opdracht van Rijkswaterstaat vinden van 24 oktober tot medio december snoeiwerkzaamheden plaats langs de N65. Ter hoogte van de werkzaamheden blijft telkens 1 rijstrook van de N65 beschikbaar.

Om de mogelijke overlast voor weggebruikers tot een minimum te beperken, zullen de snoeiwerkzaamheden op- en rond kruisingen in een verkeersluwe periode plaatsvinden, veelal in het weekend. Door de werkzaamheden blijven de monumentale bomen langs de N65 in een goede conditie en wordt de veiligheid van de weggebruiker gewaarborgd.

Werkzaamheden

De snoeiwerkzaamheden starten op maandag 24 oktober vanaf 09.00 uur ter hoogte van Vught in de richting van Tilburg. De werkzaamheden vinden plaats in beide richtingen van de N65, eerst in de richting van Tilburg en daarna in de richting van 's-Hertogenbosch. De werkzaamheden zijn voor het einde van het jaar afgerond.

Fietspad

De bomen langs het fietspad van de N65 worden ook gesnoeid. Tijdens deze werkzaamheden zijn er verkeersregelaars aanwezig om de fietsers om te leiden.

Omleidingsroute

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en mogelijke verkeersmaatregelen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-800 (gratis).