Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen


Ongeautoriseerde biografie Enzo Knol - De hardst werkende vlogger van Nederland over de populairste vlogger van Nederland en België

UTRECHT, 20161020 -- Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn meer dan 1100 vlogs vertelt, maar ook wat hij niet wil vertellen.

In Enzo Knol - De hardst werkende vlogger van Nederland kom je te weten in welke vlog Enzo verschrikkelijk moest huilen. Over de omstreden deo challenge. En wat deed Enzo met een leernicht? Over zijn ruzie met StukTV;even moest Enzo in paniek zijn geraakt toen StukTV toch de video online zette waarin de vlogger werd geprankt. Dit was de eerste grote YouTube-ruzie die zelfs via RTL Late Night werd uitgevochten.

Het boek zoekt een verklaring voor waarom Enzo zo populair is. Vooral volwassenen begrijpen er helemaal niets van waarom, de in Rolde geboren jongeman, zoveel tienerfans heeft. Maar ook komen er zaken waar Enzo zelf het helemaal niet over wil hebben aan bod: hoeveel verdient de YouTuber eigenlijk? En: waarom is het ineens uit tussen hem en zijn beste vriend Colin?  Vooral die vraag wordt vaak door fans gesteld, maar niet beantwoord.

Ook zijn vriendin Dee komt er in voor. Een keurig opgevoed meisje uit Zeist dat nog niet eerder een vriendje had. En toen kwam Enzo op haar pad, een werkloze tiener uit Assen die nog zijn eerste filmpje op YouTube moest zetten. Als zangeres is ze erin geslaagd met haar eigen geschreven liedje zelfs Justin Bieber te verslaan.

Het boek Enzo Knol - De hardst werkende vlogger van Nederland is de eerste ongeautoriseerde biografie over de vlogger.  In 2015 kwam Enzo met zijn eigen boek: Knolpower, dat vooral geschikt is voor fans. Deze biografie is meer dan dat. Het beschrijft het leven van de YouTube-ster aan de hand van zijn ruim 1100 vlogs, berichten van social media en verhalen uit de pers.

Voor kijkers en fans van Enzo en ouders/nieuwsgierigen die willen weten: wie is Enzo Knol? Na het lezen van dit boek weet je het verhaal, niet alleen wat Enzo zelf naar buiten brengt via zijn vlogs, maar ook het verhaal achter de populaire jeugdheld.

Het boek is te bestellen via:http://www.boekenbestellen.nl/boek/enzo-knol/19011 en is ook verkrijgbaar in boekwinkels.

Enzo Knol; ongeautoriseerde biografie
Ondertitel: De hardst werkende vlogger Van Nederland
246 pagina’s
Auteur: M.Sarno
Uitgever: Pumbo