Politie zoekt getuigen zware mishandeling


Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Laatste update:
28-10-2016 | 15:16

Rotterdam - De politie onderzoekt een vechtpartij waarbij in de nacht van zaterdag op zondag, waarbij een 19-jarige jongen zwaargewond raakte. De politie is op zoek naar getuigen.

In de boeien aangehouden In de boeien aangehouden

Zondagochtend rond half vijf krijgt de politie de melding van een vechtpartij tussen meerdere personen voor een cafe aan de Kruiskade in Rotterdam. Als agenten ter plaatse komen, rent een aantal mannen weg. Een man blijft gewond op de grond liggen. Het is een 19-jarige man uit Capelle aan den
IJssel. Later blijft dat hij een dubbele kaakfractuur heeft opgelopen. De politie stelt direct een onderzoek. Er zijn inmiddels drie aanhoudingen verricht, alleen een 23 jarige man uit Maasland zit nog vast.

Onderzoek

Het onderzoek loopt nog steeds en de politie komt graag in contact met getuigen. Mogelijk is de vechtpartij gefilmd, de politie is zeer geinteresseerd in de beelden.

Heeft u iets gezien of gehoord van de vechtpartij, of heeft u opnames gemaakt? Neem dan contact op met de Districtsrecherche ZSM Rotterdam Stad, via het nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.