Communicatie-adviseur/specialist visuele media (0,6 fte) - Gemeente ..


Communicatie-adviseur/specialist visuele media (0,6 fte)De afdeling Communicatie zoekt een ervaren communicatie-adviseur die gespecialiseerd is in visuele media.
Vacaturenummer: 16-052-IA

Organisatie informatie

Het cluster Intern Advies binnen de gemeente Arnhem heeft als missie “het leveren van hoog gekwalificeerd strategisch en tactisch advies aan bestuur, directie, management en medewerkers van de gemeente Arnhem”. Het motto is: advies waar je wat aan hebt!

De afdeling Communicatie maakt onderdeel uit van het cluster Intern Advies en bestaat uit 24 medewerkers, die actief zijn in de functie van woordvoerder, (senior) communicatie-adviseur of communicatiemedewerker. Een kleurrijk en enthousiast team dat volop in ontwikkeling is, en dat inspeelt op veranderingen in de samenleving, de gemeente en het vakgebied.

Functieomschrijving

Beeld wordt in onze communicatie steeds belangrijker, dat begrijp jij als geen ander. Kennis en vaardigheden op dat terrein staan binnen onze afdeling nog in de kinderschoenen en we willen (ook wat dit betreft) de komende tijd een flinke sprong voorwaarts maken. Een geweldige kans voor jou dus om iets nieuws neer te gaan zetten. Daarvoor zoeken we een ervaren communicatie-adviseur met een flinke dosis praktische vaardigheden op het gebied van (online) communicatie, die zich heeft gespecialiseerd in visuele media (foto en video). Tevens ben je vaardig met onder meer infographics en beeldbewerking. Je bent vraagbaak voor de collega-communicatie-adviseurs, waakhond voor wat betreft de kwaliteit van het materiaal waarmee we Arnhem naar buiten toe gezicht geven en je schroomt niet om daar binnen de organisatie mensen op aan te spreken of in de organisatie eens een workshop te geven. Naast het adviseurschap neem je wanneer de opdracht daarom vraagt ook zelf actief de foto- of videocamera ter hand.

Functie-eisen

Voor het succesvol kunnen vervullen van deze functie is een HBO werk- en denkniveau nodig, aangevuld met een relevante vakopleiding en meerdere jaren ervaring op het terrein van het genoemde specialisme. Verder verwachten wij dat je:
een innovatieve en creatieve geest bent;
in staat bent je kennis en enthousiasme voor je vak over te dragen op je omgeving;
kennis hebt van beeldauteursrecht en copyrights; 
vaardig bent met beeldbewerkingspakketten zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Premiere;
een visie hebt of kunt ontwikkelen op huisstijl;
je realiseert dat je voor een bestuurlijk/politieke organisatie werkt. 
We zullen in de eerste ronde kort kennis maken met 8-12 kandidaten aan wie gevraagd zal worden een presentatie te geven waardoor we letterlijk een beeld kunnen krijgen van hun kennis en kunde.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling plaats tussen het minimum van salarisschaal 9 (€ 2.517,- bruto per maand) en het maximum van salarisschaal 10 (€ 4.105,-- bruto per maand) bij een 36-urige werkweek.

Contactinfo

Informatie over deze vacature kan worden ingewonnen bij de heer Leen Kap, hoofd afdeling Communicatie ((leen.kap@arnhem.nl) of tel. 06-42590666).

Interesse?

Solliciteren kan uitsluitend online tot en met 13 november 2016.

Solliciteren
Uitgelicht