EHL breidt haar academisch aanbod uit met opname van nieuwe zeer flexibele MBA in Hospitality

LAUSANNE, Zwitserland-(BUSINESS WIRE)- Ecole hoteliere de Lausanne (EHL), `s werelds toonaangevende instelling op het gebied van Hospitality Management-onderwijs, zal vanaf september 2017 een nieuwe MBA in Hospitality bieden. Met 80% van het curriculum beschikbaar door middel van een nieuw platform voor leren op afstand, krijgen drukke professionals toegang tot een unieke leerervaring zonder dat ze daarvoor op een zijspoor hoeven te geraken in hun carriere. Dit nieuwe programma is een onderdeel van EHL's bredere inzet voor het bepalen van industriestandaarden, terwijl tegelijkertijd tegemoet gekomen wordt aan de behoeften en ambities van haar studenten. Het is ook de eerste keer dat EHL digitaal leren aanbiedt, als bewijs van haar vermogen om te luisteren naar de industrie en een academisch programma te maken dat is aangepast aan de laatste trends.

De nieuwe MBA in Hospitality is speciaal ontworpen voor professionals die weinig tijd hebben, maar die hun kennis op het gebied van de horeca willen vergroten en door willen groeien naar posities met een grotere verantwoordelijkheid. Het programma biedt de flexibiliteit om te kunnen worden voltooid binnen 12 tot 36 maanden, zodat de studenten een professioneel en sociaal leven kunnen onderhouden terwijl ze hun kwalificaties versterken. EHL is bezig met de ontwikkeling van een op maat gemaakt digitaal onderwijsplatform voor deze MBA die 24/7 toegankelijk zal zijn en gebruikt kan worden onafhankelijk van de locatie of het apparaat, zodat studenten een optimale leerervaring wordt geboden.

Een van de historische sterke punten van een EHL-opleiding is de nadruk op het mengen van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Dit is ook te zien in de nieuwe MBA: voor twee van de modules is aanwezigheid ter plekke vereist voor een immersieve fase om de algehele leerervaring verder te verrijken. Hierdoor kunnen studenten niet alleen persoonlijke ontmoetingen hebben met de ervaren docenten en met hen van gedachten wisselen, maar ook met deskundigen uit de branche en hun EHL-collega's. Succesvolle MBA-afgestudeerden zullen ook deel gaan uitmaken van `s werelds grootste alumni netwerk in de horeca, een van de sterkste troeven van EHL.

"Na een observatie- en ontwikkelingsfase die ongeveer vijf jaar geleden startte, zijn we er trots op een zeer relevant, interactief en flexibel programma te hebben geproduceerd. Onze nieuwe MBA combineert toegang tot docenten van wereldklasse en een prestigieus industrienetwerk, en biedt studenten een unieke combinatie van kennis en praktische ervaring. Wij zijn van mening dat het de juiste tijd is voor de industrie, waarvan de verwachte groei moet worden ondersteund door een hoger aantal gekwalificeerde professionals. Dit programma is zowel veelzijdig als boeiend en zal ervoor zorgen dat de toekomstige afgestudeerden beschikken over een reeks zeer overdraagbare vaardigheden op een moment dat onze branche belangrijke veranderingen ondergaat," aldus Michel Rochat, CEO van EHL.

Het is de ambitie van de nieuwe MBA in Hospitality om wereldwijd te worden verwelkomd als de meest persoonlijke, gemengde leerervaring op het gebied van horeca. Het vertegenwoordigt een nieuwe stap in de groeistrategie van EHL en vergroot daarmee EHL's wereldwijde voetafdruk en de verdere consolidatie van haar positie als belangrijke beinvloeder in de industrie.

U kunt zich nu inschrijven voor de MBA in Hospitality van EHL op mba.ehl.edu.

Lees meer over het programma

Over Ecole hoteliere de Lausanne (EHL)

Ecole hoteliere de Lausanne (EHL) is een ambassadeur voor de traditionele Zwitserse gastvrijheid en is sinds 1893 een pionier in gastvrijheidsonderwijs. Het heeft een unieke professionele gemeenschap van 25.000 gastvrijheidsmanagers gecreeerd en geinspireerd die verenigd worden door de waarden en het erfgoed van EHL.

EHL biedt vijf academische programma's: Bachelor, Master of Science, MBA, Executive MBA en een Master Class. Het academisch portfolio is ontwikkeld om te evolueren en aangepast te worden aan de behoeften van zowel de industrie als de studenten, en biedt een breed scala aan mogelijkheden die ervoor zorgen dat een opleiding van EHL flexibel en toegankelijk is voor jonge talenten uit de hele wereld.

EHL wordt regelmatig erkend als de beste hotel management school in de wereld en biedt universitaire studies aan 2289 enthousiaste en getalenteerde studenten uit bijna 90 verschillende landen. EHL is lid van EHL SA, een groep gewijd aan Hospitality Management-onderwijs.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of volg ons op twitter @EHLnews

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20161110005009/nl/

Contacts

Ecole hoteliere de Lausanne

Sherif Mamdouh, +41 21 785 10 53

Senior Communications Officer

(communication@ehl.ch)