Privacybeleid Centrum voor Informatie en Documentatie Israel (CIDI)

in Uncategorized / by Guy Muller / on 10/11/2016 at 14:14 / Tags: CIDI

Versie 0.1 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 10 november 2016.

CIDI verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Hieronder staat wat u van ons kunt verwachten en aan welke regels we ons houden.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Dit privacybeleid is van toepassing op de verwerking van de door donateurs, relaties, deelnemers en vrijwilligers verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens) van het CIDI.

Als deelnemer aan onze activiteiten, vrijwilliger of donateur accepteert u dit privacybeleid en geeft u toestemming aan CIDI om uw informatie te verzamelen, op te slaan en te verwerken op de manieren die in dit beleid beschreven staan voor de door u gewenste doeleinden.

Gegevensverwerking

CIDI verwerkt persoonsgegevens voor haar donateursadministratie, fondsenwervende programma's en om te informeren over activiteiten en voor de nieuwsbrief. CIDI verstrekt persoonsgegevens niet aan derden.

CIDI draagt zorg voor een passende organisatorische en technische beveiliging van de systemen waarin persoonsgegevens worden opgeslagen. Op deze manier zorgen we ervoor dat persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers die daar vanuit hun functie toe bevoegd zijn en dat we de persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen en daarmee verenigbare doeleinden.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Centrum voor Informatie en Documentatie

Postbus 11646

2502 AP Den Haag

070 364 68 62

(cidi@cidi.nl)