Vijf gewonden bij ernstig ongeval


Vijf gewonden bij ernstig ongeval

Laatste update:
04-12-2016 | 10:01

Woensdrecht - Zaterdagavond is op de kruising van de Langeweg met de Grindweg bij een ongeval een personenauto in de sloot terecht gekomen.

Het incident gebeurde rond 21.30 uur. Na de melding gingen politie, ambulancedienst en brandweer met spoed naar de plaats van het ongeluk. Ook de traumahelikopter kwam naar Woensdrecht.

Slachtoffers

Er bleken vier jongemannen en een meisje in de auto te hebben gezeten, welke na het ongeval op zijn kant in een sloot lag. Het gaat om inwoners uit Woensdrecht (2x 18 jaar); Ossendrecht (18) en Hoogerheide (17). Het meisje (17) woont in Haarlem. Drie slachtoffers zijn met ambulances naar het
ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Twee slachtoffers zijn naar een ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

Politieonderzoek

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit ernstige ongeval. Zo zijn verhoren ingesteld en is een sporenonderzoek uitgevoerd. Van de 18-jarige bestuurder uit Woensdrecht is een ademtest afgenomen, hij had geen alcohol gedronken. Van hem is daarna een bloedproef
afgenomen. De personenauto is door een takelbedrijf weggetakeld. De Grindweg was tijdens de hulpverlening en het politieonderzoek volledig afgesloten voor het verkeer.