Zwemmen tijdens de Kerstvakantie - Zwembad - Krimpen aan den IJssel


Kom tijdens de kerstvakantie met je kinderen naar De Lansingh voor spetter en zwemplezier! De Lansingh is overdag dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 en in het weekend tot 16:00 uur, met uitzondering van 1e, 2de Kerstdag en Nieuwjaarsdag want dan is het zwembad gesloten.  De kerstvakantie is van 25 december tot en met zondag 8 januari. Tijdens deze twee weken kan er volop, recreatief worden gezwommen, want alle lesactiviteiten zijn vervallen.
Spelmateriaal
Tijdens het recreatief zwemmen is er overdag een gezellige speelse sfeer, er is een loopmat en extra spelmateriaal beschikbaar in het wedstrijd- en/of instructiebad. Er wordt tijdens de kerstvakantie rekening gehouden met baantjes zwemmers die door de weeks o.a. ook terecht kunnen van 07:00 tot 08:45 en van 19:00 tot 22:00 uur. 
SpetterBios met ‘Finding Dory’ (Synerkri)
Op donderdag 29 december wordt het wedstrijdbad van 18:15 tot 19:45 uur omgetoverd tot een echte drijf-in bioscoop voor de jeugd tot en met 13 jaar. Tijdens deze “SpetterBios” van Synerkri en De Lansingh wordt de Disney film “Finding Dory” vertoond voor alle synerkri-pashouders. Neem zelf je opblaasbare luchtbed, -band, -stoel of -dier mee en geniet dobberend met je vriendjes en vriendinnen van deze leuke nieuwe toepasselijke speelfilm.
Wintersurvival zwemmen (Synerkri)
Op maandag 2 januari kun je van 10:15 tot 11:45 uur deelnemen aan de wintersurvivalactiviteit. Tijdens deze les maken de kinderen kennis met wintersurvival zwemmen en leer je, je zelfredzaamheid te vergroten als je door ijs zakt. Je leert jezelf en anderen te redden in bijzondere omstandigheden. De vaardigheden die onder ander aanbod komen zijn: kruipen uit een wak, achterwaarts in het water vallen en er weer op de kant klimmen, geblindeerd onder water iets zoeken en een ander vanaf de kant redden. De kinderen dien willen deelnemen moeten in het bezit zijn van minimaal een A diploma en een synerkripas. Het is de bedoeling dat de kinderen gekleed komen zwemmen compleet met muts, sjaal en wanten aan. Na afloop ontvangen alle kinderen een wintersurvival certificaat.
Kosten
Wil je deelnemen aan één van De Lansingh/Synerkri activiteiten schrijf je dan in met de synerkripas op de website www.synerkripas.nl. Heb je nog geen synerkripas vraag hem dan gouw aan want met deze pas kan je het hele schooljaar gratis deelnemen aan geweldige leuke (sport)activiteiten.
Er wordt in de kerstvakantie een entreetarief gerekend van € 5,40 p.p. Baby’s en peuters t/m 3 jaar hebben gratis toegang, 65+ers betalen het daltarief van € 3,10 p.p. Vanaf 2 januari gaat het entreetarief met 5 eurocent omhoog. Het daltarief is tijdens de vakantieperiode geldig van 07.00-08.45 uur, 16.00-17.00 uur en van 21.00-22.00 uur.
 
Publicatiedatum:

05-12-2016
Gerelateerde dossiersGezondheidscentrumRecreatiebad De LansinghSportaccommodatiesZwembaden