Uw mening over de online Leeuwarder begroting en jaarstukken

5 dec 2016

Om eenvoudiger inzicht te verschaffen in de financiële cijfers, presenteert de gemeente Leeuwarden sinds 2015 de Leeuwarder begroting en jaarstukken online doorklikbaar op internet. Via de website: financieel.leeuwarden.nl zijn begroting en jaarstukken op pc, i-pad of smartphone raadpleegbaar.

Doorgaan of niet

We vragen u mee te doen aan een enquête over het gebruik en het nut van de online begroting en jaarstukken van de gemeente Leeuwarden. Mede aan de hand van uw reactie en suggesties voor verbetering kan de gemeente bepalen of ze doorgaat met de online versie van de begroting en jaarstukken, en zo ja, hoe.

Voor bewoners en geïnteresseerden

De online versie is specifiek bedoeld om inwoners van Leeuwarden en andere geïnteresseerden kennis te laten nemen van de Leeuwarder begroting en jaarstukken. Het is mogelijk om erop te reageren, bijvoorbeeld via social media of per mail.

Enquête invullen

Ook als u de online begroting en jaarstukken nog nooit hebt bekeken, zou het fijn zijn als u de enquête toch invult. Het invullen van deze enquête (10 vragen) duurt ongeveer 10 minuten. U heeft daarbij de beschikking over internet nodig. Voor het starten van de enquête klikt u op deze link: https://survey.enalyzer.com/?pid=r6pmb2n4

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Reindert Hoek,

Gemeentesecretaris gemeente Leeuwarden

Contact

Wilt u een afspraak maken dan kunt u dit zelf digitaal regelen. Dan weet u zeker dat u op dat tijdstip geholpen wordt en hoeft u niet in de rij te staan.