Tiener aangehouden voor inbraak Spinozaweg. Politie zoekt nog twee v..


Tiener aangehouden voor inbraak Spinozaweg. Politie zoekt nog twee verdachten

Laatste update:
16-12-2016 | 11:51

Rotterdam - Donderdagavond hielden agenten op heterdaad een inbreker aan bij een huis op de Spinozaweg in Rotterdam. De politie is nog op zoek naar de twee andere verdachten. Heeft u iets gezien?

Donderdag rond 21.15 uur reden politieagenten naar een melding woninginbraak op de Spinozaweg waar drie mannen waren gezien. Toen de agenten daar aankwamen, vluchtten er twee mannen via het dak. Al snel kon de politie een van de verdachten aanhouden; een 17-jarige Rotterdammer. De zoektocht
naar nog twee andere inbrekers is onder andere met de politiehelikopter voortgezet. Helaas zonder resultaat, vandaar dat de politie getuigen oproept om zich te melden.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar nog twee andere verdachten van de woninginbraak. Een van de verdachten was tussen de 25 en 30 jaar en droeg donkere kleding. Vermoedelijk zijn ze weggerend via de Nietzschenstraat. Heeft u donderdagavond rond 21.00 uur iets gezien of gehoord en nog niet met de
politie gesproken? Bel 112 of 0900-8844 of als u liever anoniem wil blijven: 0800-7000.

Twijfel niet, bel 112!

Ziet of hoort u iets verdachts, bel dan altijd de politie. Wist u dat 80% van de heterdaadaanhoudingen komt door een 112 meldingen?