Babbeltruc op de Delta


Babbeltruc op de Delta

Laatste update:
23-12-2016 | 11:04

Lelystad - Donderdagavond 22 december is een 82-jarige bewoonster van de Delta slachtoffer geworden van een babbeltruc. De recherche roept getuigen op zich te melden.

Rond 20.00 uur belde een vrouw aan bij de woning. Toen de bewoonster de deur opende liep de vrouw direct door naar de woonkamer. Daar hield ze de bewoonster aan de praat. Vermoedelijk werd de woning in de tussentijd doorzocht door een tweede persoon. Pas later merkte het 82-jarige slachtoffer
op dat er geld en sieraden miste uit haar woning, waarna ze de politie alarmeerde. De recherche start een onderzoek en roept getuigen op hun informatie met hen te delen.

Signalement

De vrouw die aanbelde heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 45 jaar oud. Ze heeft een normaal postuur, maar is klein, ongeveer 1.50 m lang. Ze had donker haar en een bol gezicht. Ze droeg die avond een sjaal op haar hoofd.

Uw tip!

Heeft u deze vrouw in de omgeving gezien, mogelijk vergezeld van een andere persoon, en kunt u ons meer informatie geven over haar? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt uw informatie ook doorgeven via dit tipformulier.