Getuigen gezocht dodelijk ongeval Reijerskoop


Getuigen gezocht dodelijk ongeval Reijerskoop

Laatste update:
23-12-2016 | 13:11

Boskoop - De politie komt graag nog in contact met mensen die dinsdag 29 november getuigen waren van een dodelijk ongeval op de Reijerskoop, bij de hefbrug. Bij het ongeval kwam een 20-jarige Boskoopse om het leven.

Even voor 07.00 uur werd een aanrijding tussen een fietsster en een vrachtauto gemeld. Het slachtoffer, een 20-jarige Boskoopse, werd direct door omstanders gereanimeerd en een ambulance kwam ter plaatse om assistentie te verlenen. De Boskoopse overleed echter ter plaatse aan haar
verwondingen. De 45-jarige chauffeur werd na de aanrijding aangehouden en heeft op het politiebureau een verklaring afgelegd.

De VerkeersOngevallenAnalyse van de politie doet sindsdien onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. Voor het onderzoek is het van belang dat de politie alsnog spreekt met mensen die getuigen waren van de aanrijding, maar die nog geen contact met de politie hebben gehad. Was u
dinsdagochtend 29 november omstreeks 07.00 uur in de omgeving van de hefbrug op de Reijerskoop en heeft u de aanrijding gezien, of de momenten ervoor? Neemt u dan contact op via nummer 0900-8844.