Wijziging openingstijden politiebureaus en steunpunten De Kempen


Wijziging openingstijden politiebureaus en steunpunten De Kempen

Laatste update:
23-12-2016 | 14:10

Woordvoering:
Oost-Brabant

De Kempen - De drie politiebureaus en de vier politiesteunpunten in het politie-gebied De Kempen hebben vanaf maandag 2 januari 2017 gewijzigde openingstijden.

De politiebureaus staan in Veldhoven (Geer 10), Best (Raadhuisstraat 20) en Eersel (Postelseweg 31). Vanaf 2 januari aanstaande zijn ze voor het publiek geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Daarmee vervalt de openstelling op zaterdag.

Als u bij een van de bureaus aangifte wilt doen van een misdrijf, dan moet u van te voren een afspraak maken. Dat kan via het algemene servicenummer van de politie: 0900-8844. Daarmee wordt voorkomen dat u voor niets naar het politiebureau komt en ontstaan er ook geen wachtrijen.

Steunpunten

De vier politiesteunpunten in De Kempen hebben vanaf maandag 2 januari geen vaste openingstijden meer. U kunt er dan alleen nog terecht op afspraak. De steunpunten zitten in de gemeentehuizen van Reusel-De Mierden, Bladel, Bergeijk en Oirschot.

Als u bij een van de steunpunten aangifte wilt doen van een misdrijf, dan moet u van te voren een afspraak maken. Dat kan via het algemene servicenummer van de politie: 0900-8844. Daarmee wordt voorkomen dat u voor niets naar het steunpunt komt en ontstaan er ook geen wachtrijen.

Aangifte doen

Er zijn overigens verschillende manieren om bij de politie aangifte te doen. Van bepaalde strafbare feiten kan dat ook via internet. En in sommige gevallen komt de politie bij u thuis. Kijk voor de mogelijkheden op www.politie.nl/aangifte of bel voor meer informatie naar 0900-8844.