Nieuw testconcept consumentenproducten


TesToTel introduceert ontmoetingsplaats voor consument, horeca en detailhandel op internet

EMMEN, 20161228 -- Accommodaties investeren om hun gasten comfort te kunnen bieden. Consumenten zoeken gelijkwaardige producten voor thuis. Leveranciers van bijvoorbeeld slaap- en badkamerinrichting zoeken mogelijkheden om de klant te overtuigen van de kwaliteit van hun goed. Voor deze groepen introduceert TesToTel een ontmoetingsplaats op internet.

Op de nieuwe website kunnen accommodaties aangeven welke merkproducten zij de gasten hebben te bieden. Leveranciers kunnen laten zien dat ze aan het concept deelnemen.

De consument zoekt een product en vindt op internet of in de winkel een alternatieve privé showroom, waar het gezochte product in volledige privacy en zonder tijdsdruk kan worden uitgeprobeerd.

'Met name voor accommodaties en verhuurbedrijven levert deze vorm van presentatie nieuwe gasten c.q. klanten op', aldus Bert Mensinga, het brein achter TesToTel. 'De consument zoekt een product en vindt een aantrekkelijke testmogelijkheid. Er bestaan al diverse creatieve oplossingen om testmogelijkheden aan consumenten te kunnen bieden. TesToTel heeft de ambitie om hét trefpunt te worden voor alle partijen'.

Nieuw testconcept consumentenproducten