Getuigen van mishandeling gezocht


Getuigen van mishandeling gezocht

Laatste update:
28-12-2016 | 09:27

De Bilt - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 december werd een man meerdere malen geslagen op de Utrechtseweg. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.40 uur liep een 23-jarige man uit Zeist over het fietspad aan De Utrechtseweg in de richting van Zeist. Vlakbij de kruising met Park Arenberg. Een tegemoet komende scooterbestuurder moest uitwijken voor de man. Even verderop stopte de scooterbestuurder, draaide om en reed naar de
Zeister toe. De mannelijke bestuurder begon vervolgens het slachtoffer meerdere keren te slaan, ook toen de Zeister op de grond lag. Vervolgens reed de scooter weg.

Uw tip!

De verdachte is een blanke jongen met blond haar. Hij reed op een bordeauxrode scooter en achterop zat een meisje. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets van de mishandeling gezien? Weet u wie de verdachte is? Heeft u een bordeauxrode scooter met
daarop een jongen en meisje zien rijden in de omgeving van de Utrechtseweg? Neemt u dan contact op met de politie in Zeist via 0900-8844. Anoniem reageren kan via 0800-7000.