Presentatie Racing Team landmacht

De Racing Team Koninklijke Landmacht doet komend seizoen met drie in plaats van twee auto´s mee aan de Shell Helix Seat Cupra Cup. Dat onthulde teambaas adjudant Arend Brinkman afgelopen zaterdag tijdens de presentatie van de equipes voor 2007.

De derde wagen rijdt mee in een woestijncamouflage, in tegenstelling tot de twee huidige woodland-uitvoeringen. Brinkman wil hiermee de naar Uruzgan en Irak uitgezonden militairen een hart onder de riem steken. Speciaal voor hen komt aan de zijkant de tekst “We Support you” te staan. De in beige, bruin en olijfgroen vlekkenpatroon gespoten raceauto wordt bestuurd door het koningsduo Sheila Verschuur en Sandra van der Sloot.

Voor één jaar worden coureurs Daan Stots en Paulien Zwart aan het landmachtteam toegevoegd. Nog een nieuwkomer is Jeroen de Boer, die Marcel Duits vervangt.