Agenda publieke optredens minister Van der Hoeven en staatssecretaris Heemskerk

Agenda publieke optredens minister Van der Hoeven en staatssecretaris Heemskerk van het Ministerie van Economische Zaken (5 november tot en met 9 november 2007)

Minister Van der Hoeven:

Maandag 5 november
11.00 - 16.30 uur
Notaoverleg Planologische Kernbeslissing Randstad 380 kV (Hoogspanningsnet van Wateringen naar Beverwijk) en Planologische Kernbeslissing BritNed (elektriciteitskabel tussen Nederland en Groot-Brittannië)
Locatie: Tweede Kamer

Dinsdag 6 november
10.00 – 10.15 uur
Openingstoespraak bij de TWA themaconferentie. Het thema van de bijeenkomst is “Innovative technologies in sports”.
Locatie: World Forum Convention Centre (Amazone Zaal), Churchillplein 10 te Den Haag

16.00 – 18.00 uur
Algemeen overleg over Subsidieregeling Duurzame Energie
Locatie: Tweede Kamer

Woensdag 7 november
14.00 – 14.40 uur
Toespraak op het lustrumsymposium Nationaal Register Commissarissen en Toezichthouders. De stichting Nationaal Register Commissarissen en Toezichthouders heeft als primaire doelstelling het voorzien in onafhankelijke en gekwalificeerde commissarissen voor ondernemingen enerzijds en toezichthouders en bestuurders voor instellingen anderzijds.
Locatie: Erasmus Expo- & Congrescentrum (gebouw M), Complex Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam (zaal Forum)

15.30 – 17.30 uur
Bezoek aan fabriek Stork Aerospace.
Locatie: Industrieweg 4 in Papendrecht

Donderdag 8 november
10.15 – 12.45 uur
Plenair Overleg over voorgenomen sluiting van een aantal vestigingen van Unilever (samen met minister Donner).
Locatie: Tweede Kamer

13.30 – 15.30 uur
Algemeen overleg over toezicht op de mededinging door de NMA
Locatie: Tweede Kamer

16.00 – 18.00 uur
Algemeen overleg over Aanbesteden.
Locatie: Tweede Kamer

Staatssecretaris Heemskerk

De staatssecretaris bezoekt van 5 november tot en met 9 november Rusland. Hij is naar Rusland met een delegatie van zo’n 40 MKB bedrijven. Tijdens de missie ontmoet Heemskerk o.a. President Poetin en zal hij onder meer een nieuw “Netherlands Business Support Office” openen dat het Nederlands bedrijfsleven kan ondersteunen bij het betreden van de Russische markt. Centrale thema’s tijdens de reis zijn agribusiness, energie en transport en logistiek. Het gaat om thema’s waar grote kansen liggen voor Nederlandse bedrijven die de Russische markt willen betreden.

Meer informatie:
Voor meer informatie zijn de gegevens van de persvoorlichters te vinden www.pers.ez.nl. Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Directie Communicatie: (070) 379 6442.