EZ-conferentie “Industrie een wereld van oplossingen”

Ter afsluiting van de consultatieronde met het bedrijfsleven met het oog op de medio juni te presenteren Industriebrief organiseert het ministerie van Economische Zaken op woensdag 14 mei de conferentie "Industrie een wereld van oplossingen".

Minister Maria van der Hoeven zal samen met ca. 350 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in gesprek gaan over hun wensen en gedachten om de positie van de Nederlandse industrie veilig te stellen en te verbeteren.

Prof. Math de Vaan (Berenschot) zal een terugkoppeling geven van de resultaten van de elf electronic boardroomsessies die in het kader van de externe consultatie zijn georganiseerd.
Vervolgens zullen ook Kees van der Waaij, (CEO Unilever Nederland), Jaap Jongejan, (voorzitter CNV Bedrijvenbond en van de klankbordgroep industrie VNO-NCW), Peter Struik, (directeur Fujifilm) en Caroline Princen, (directeur Nedstaal) hun visie geven door middel van vraaggesprekken.

De conferentie vindt plaats tussen 13.30 en 16.00 uur in een voormalige bedrijfshal in Forepark, De Donau 102-104 te Den Haag. Vertegenwoordigers van de media zijn van harte uitgenodigd om dit congres bij te wonen.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
voor meer informatie:
Ministerie EZ, Hans van der Vlies, Persvoorlichter 06-5209 8696.