I-wood wint Broos van Erp prijs 2008

Het bedrijf I-wood heeft de Broos van Erp prijs 2008 gewonnen. De aanmoedigingsprijs van het ministerie van Economische Zaken levert de ondernemer 50.000 euro op.

I-wood werd vooral geprezen, vanwege een systeem dat het mogelijk maakt om op mobiele telefoons reclame te maken met banners. Daardoor is het mogelijk persoonlijk reclameboodschappen te richten op individuen. Elke keer na het bellen of sms'en wisselt de reclameboodschap op het scherm. Het aantal banners is onbeperkt. Het systeem laat banners zien op de mobiele telefoon die interactief zijn en een link hebben met de websites van de adverteerders. Het bedrijf uit Hilversum bereikt direct meer dan vijftig procent van de Nederlandse mobiele bellers.

De Broos van Erp prijs

De Broos van Erp prijs is de aanmoedigingsprijs van het ministerie van Economische Zaken ten waarde van. euro 50.000,- voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die in het afgelopen jaar op de meest innovatieve en effectieve wijze gebruik heeft gemaakt van een ICT-, e-business-, of internettoepassing. De prijs is vernoemd naar Broos van Erp, die zich als Tweede Kamerlid voor de VVD sterk maakte voor het gebruik van ICT en voor vermindering van administratieve lasten voor ondernemers.