Belangrijke vergadering Deh Rawod (video)

Het provinciale bestuur van Uruzgan is vandaag in Deh Rawod tijdens een shura (vergadering) in discussie gegaan met de lokale bevolking. Het doel van deze bijeenkomst is de bevolking een groter bewustzijn van het provinciale bestuur te geven.

Gastheer van de shura was de districtscommandant van Deh Rawod, Said Osman. Het werd een bijzondere bijeenkomst waarbij de lokale problemen en veiligheidssituatie de belangrijkste onderwerpen waren.

In Deh Rawod is een shura (vergadering) gehouden waarbij het provinciale bestuur in discussie ging met de lokale bevolking. Doel van deze bijeenkomst was om de bevolking een groter bewustzijn van het provinciale bestuur te geven.

Naast de gouverneur van Uruzgan, Assadullah Hamdam, waren ook de commandant van de politie, Yuma Guhl en de commandant van het Afghaanse leger, generaal Hamid, aanwezig. De ministers van Landbouw, Onderwijs en Ontwikkeling namen ook deel aan de belangrijke vergadering van Afghaanse leiders. De beveiliging van de bijeenkomst was in handen van de Afghaanse nationale veiligheidsdiensten.