DWR bezoekt ministeries met Belevenis

Voor wie de Digitale Werkomgeving voor de Rijksdienst alvast wil leren kennen, is de DWR Belevenis ontworpen: een verkenningstocht door de toekomstige digitale werkomgeving. De mobiele DWR Belevenis is een exacte kopie van de échte digitale werkomgeving.

Screenshot DWR belevenis

Met de mobiele DWR Belevenis bezoekt DWR op uitnodiging de ministeries. Medewerkers kunnen hier ontdekken hoe zij hun werk met de producten van DWR ook makkelijker en effectiever kunnen organiseren. DWR koppelt de Belevenis zoveel mogelijk aan een actueel thema: bijvoorbeeld het nieuwe werken. In een workshop die DWR samen met het gastdepartement voorbereidt, krijgen de medewerkers een goede indruk over hoe werken in de (nabije) toekomst er uit kan komen te zien. De workshop bestaat uit een korte presentatie, discussie en daarna kunnen deelnemers vooral zelf met de nieuwe werkomgeving aan de slag.

De mobiele Belevenis wordt georganiseerd voor groepen medewerkers (afdeling of directie) en is minimaal een dagdeel bij het departement aanwezig.

Heb je interesse in de DWR Belevenis? Neem dan contact op met de afdeling Communicatie van DWR: communicatieDWR@rijksoverheid.nl.

Op 30 maart 2010 bezocht DWR de Werkmaatschappij van het ministerie van BZK. Bekijk de videoregistratie.