Justitie.nl gaat op in Rijksoverheid.nl

Op 12 juli 2010 gaat de website www.justitie.nl op in www.rijksoverheid.nl, de website voor alle informatie van de rijksoverheid. Justitie.nl zal vanaf die dag niet meer bestaan.

Rijksoverheid.nl werd op 31 maart 2010 gelanceerd. Bij de lancering gingen de websites van enkele ministeries al op in de nieuwe website, waarin ook Regering.nl en Postbus 51 zijn opgenomen. Op 12 juli is Justitie.nl aan de beurt. Bezoekers die na 12 juli het adres van Justitie.nl invoeren in hun internetbrowser, worden automatisch doorverwezen naar Rijksoverheid.nl.

Binnen Rijksoverheid.nl is voor het ministerie van Justitie een onderdeel gemaakt. Voor nieuws- en persberichten, Kamerstukken en beleidsinformatie van het ministerie van Justitie kunnen bezoekers daar terecht (zie onderstaande link). Deze informatie is ook te vinden via de startpagina van Rijksoverheid.nl.

Vragen en contact

Op www.rijksoverheid.nl wordt voor vragen aan het ministerie van Justitie verwezen naar Postbus 51. Bezoekers vinden er het telefoonnummer van Postbus 51 en er is een contactformulier beschikbaar voor het stellen van vragen per e-mail.

Over Rijksoverheid.nl

Met de gemeenschappelijke website Rijksoverheid.nl wordt het gemak van internetgebruikers voorop gesteld. De herkenbaarheid en toegankelijkheid van de rijksoverheid worden verbeterd. De website past bovendien in het kabinetsstreven om de overheid beter en efficiënter te maken.