Verkeerenwaterstaat.nl vanaf 8 juli over naar rijksbrede website

De website van het ministerie van Verkeer en Waterstaat gaat donderdag 8 juli 2010 op in de website van de rijksoverheid. Dit betekent dat alle informatie die u tot nu toe kon vinden op www.verkeerenwaterstaat.nl, vanaf die datum in aangepaste vorm te vinden zal zijn op www.rijksoverheid.nl. De overgang naar rijksoverheid.nl heeft onder meer gevolgen voor de RSS-feeds van het ministerie. Maandag 12 juli gaat www.verkeerenwaterstaat.nl definitief uit de lucht.

Eén website voor alle ministeries

Rijksoverheid.nl is de website van de rijksoverheid en is op 31 maart van dit jaar gelanceerd. In de loop van 2010 krijgt alle informatie van de verschillende ministeries een plek op deze website. Eerder dit jaar is de informatie van een aantal ministeries, waaronder Algemene Zaken en Economische Zaken, al overgezet en nu is Verkeer en Waterstaat aan de beurt. Ook de websites van de ministeries van Justitie en Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties houden per 8 juli op te bestaan.

Herkenbaarder en toegankelijker

Uiterlijk 1 januari 2011 zijn alle websites van de verschillende ministeries in rijksoverheid.nl opgegaan. Met deze centrale website streeft de rijksoverheid ernaar herkenbaarder en toegankelijker te zijn voor burger en belanghebbende. Ook sluit een rijksbrede website aan op de doelstelling om de overheid efficiënter te maken.

RSS-feed: opnieuw activeren

Maakt u gebruik van de RSS-feed om op de hoogte te blijven van het nieuws van Verkeer en Waterstaat? Dan is het noodzakelijk om eenmalig de feed opnieuw te activeren. Dit kan vanaf 8 juli op de volgende locatie: http://feeds.rijksoverheid.nl/ministeries/venw/nieuws.rss.