Leveranciersdag Rijksoverheid op 1 november 2011

Op 1 november 2011 organiseert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties in het Museum voor Communicatie in Den Haag voor de derde keer de jaarlijkse leveranciersdag van het Rijk. De dag is bedoeld om de belangrijkste leveranciers van het Rijk te informeren over nieuwe ontwikkelingen rond de bedrijfsvoering van het Rijk. Leveranciers zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden op www.leveranciersdag2011.nl.

Het centrale thema van de leveranciersdag is dit jaar het uitvoeringsprogramma Compacte Rijksdienst: hoe is de voortgang en wat kunt u in 2012 verwachten? De aandacht zal tijdens de bijeenkomst vooral uitgaan naar de rijksbrede bedrijfsvoeringsinfrastructuurprojecten. Leveranciers worden in interactieve deelsessies bijgepraat over de ontwikkelingen en kunnen tijdens de aansluitende netwerkbijeenkomst van gedachten wisselen met vertegenwoordigers van uitvoeringsorganisaties en projectleiders.

Aanmelden kan via www.leveranciersdag2011.nl. Vanwege de beperkte capaciteit kan er maximaal één persoon per bedrijf worden ingeschreven.