Minister Verhagen bezoekt innovatieve ondernemers in Limburg

Minister Verhagen van Economische zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) brengt maandag 31 oktober een werkbezoek aan Limburg. Hij spreekt met innovatie ondernemers uit de regio over de kansen van het nieuwe bedrijfslevenbeleid van het kabinet.

Het bezoek begint bij bedrijventerrein ‘C-Mill’ in Heerlen, dat onlangs is uitgeroepen tot het beste bedrijventerrein van Nederland. Het park is aangelegd op het voormalige Philips terrein en biedt ruimte aan ondernemers en zelfstandigen om bedrijfsruimte te huren. Minister Verhagen spreekt met ondernemers die daar hun eigen bedrijf runnen.

Coatings voor glas

Vervolgens brengt Verhagen een bezoek aan een vestiging van chemiereus DSM op het Geleense Chemelot terrein. Hij krijgt daar een rondleiding in het ‘Advanced Surfaces’ gebouw, waar coatings voor glas worden ontwikkeld. Deze coatings zorgen er voor dat glas veel meer licht doorlaat, wat maakt dat het rendement van bijvoorbeeld zonnepanelen vergroot wordt.

Mededeling aan redacties (niet voor publicatie)

Media zijn van harte welkom het bezoek aan het DSM Advanced Surfaces gebouw bij te wonen. Het is mogelijk om mee te lopen met de rondleiding. Na de rondleiding is er een kort moment voor foto’s en vragen.
Locatie: Urmonderbaan 22 te Geleen.
Het bezoek aan DSM begint rond 16.15, de rondleiding is voorzien van 16.30 – 17.00. Daarna is er nog een kort persmoment. Graag even aanmelden via dc_secr@minez.nl 

Voor interviews met minister Verhagen kunt u contact opnemen met de woordvoerder van het ministerie van EL&I, Bart Visser, tel: 070 379 62 32, mob: 06 113 763 99, b.visser@minez.nl.

Voor meer informatie over DSM Advanced Surfaces kun u contact opnemen met Marjon Jörissen, communicatie DSM, tel 06 51605260, marjon.jorissen@dsm.com.