1-1-2 centralisten beantwoorden vragen internetgebruikers

1-1-2-centralisten Nick, Rita en Sander geven vandaag in een video antwoord op vragen over het alarmnummer 1-1-2, die internetgebruikers van 14 tot en met 18 november hebben gesteld via Twitter en via de Facebook-pagina van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

De centralisten nodigden internetgebruikers uit om vragen te stellen over 1-1-2, met als doel om het alarmnummer onder de aandacht te brengen bij het publiek en om mensen aan het denken te zetten over de vraag: ‘weet jij precies wat jij moet doen als elke seconde telt?’

Met name via Facebook zijn er heel wat goede, inhoudelijke vragen gesteld. Omdat de 1-1-2 medewerkers niet alle vragen in detail kunnen beantwoorden in de video, krijgen alle vragenstellers, die vóór 18 november 17.00 uur hun vraag over 1-1-2 stelden, binnenkort antwoord op hun vraag via de Facebook-pagina van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Onder de vragenstellers worden drie rondleidingen door een 1-1-2 meldkamer verloot. De winnaars krijgen hierover bericht via Twitter of Facebook.