Openstelling gezaghebbersvacature openbaar lichaam Sint Eustatius

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nodigt belangstellenden uit te solliciteren naar het ambt van gezaghebber m/v van het openbaar lichaam Sint Eustatius (circa 3.193 inwoners), vacant per 1 april 2016.

De bezoldiging voor de gezaghebber van het openbaar lichaam Sint Eustatius bedraagt USD 60.579 per jaar.

De profielschets van de te benoemen gezaghebber kan digitaal worden geraadpleegd op www.rijksdienstcn.com. De profielschets is tevens per e-mail op te vragen bij het secretariaat van de Rijksvertegenwoordiger via het e-mailadres: gezaghebberEUX@rijksdienstcn.com

Een assessment kan eventueel deel uitmaken van de procedure, met als oogmerk om de Rijksvertegenwoordiger over aanvullende informatie te laten beschikken bij de totstandkoming van zijn aanbeveling.

Voorafgaand aan de voordracht zal de voor te dragen kandidaat door de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties worden gescreend. De screening zal bestaan uit naslag bij de AIVD en fiscaal onderzoek.

Aan sollicitanten wordt gevraagd een recente pasfoto bij de brief te voegen en op de enveloppe “Vertrouwelijk” te vermelden. Sollicitatiebrieven dienen te worden gericht aan Zijne Majesteit de Koning en moeten vóór 25 september 2016 worden gezonden aan de Rijksvertegenwoordiger voor de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba, postbus 357, Bonaire, Caribisch Nederland.

Solliciteren kan ook per e-mail naar gezaghebberEUX@rijksdienstcn.com.