Wob-verzoek inzake de openbaarmaking van informatie over het besluit d.d. 14 juli 2010 inzake de verplichtstelling van medisch specialisten op grond van de Wet verplichte beroepspensioenregeling.

Wob-verzoek inzake de openbaarmaking van informatie over het besluit d.d. 14 juli 2010 inzake de verplichtstelling van medisch specialisten op grond van de Wet verplichte beroepspensioenregeling. Meer specifiek wordt verzocht om: “een kopie van bovengenoemde aanvraag, eventuele hiermee samenhangende aanvullende documentatie ter motivatie en rechtvaardiging van deze aanvraag, zowel bij aanvraag alsook gedurende het vervolg van de procedure, en de doorgevoerde verificatie van genoemde motivatie en rechtvaardiging.”

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 30 augustus 2018 een besluit genomen over een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid van bestuur. Het verzoek heeft betrekking op informatie over het besluit d.d. 14 juli 2010 inzake de verplichtstelling van medisch specialisten op grond van de Wet verplichte beroepspensioenregeling. Meer specifiek wordt verzocht om: “een kopie van bovengenoemde aanvraag, eventuele hiermee samenhangende aanvullende documentatie ter motivatie en rechtvaardiging van deze aanvraag, zowel bij aanvraag alsook gedurende het vervolg van de procedure, en de doorgevoerde verificatie van genoemde motivatie en rechtvaardiging.” Bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn 16 gesplitste documenten aangetroffen.