Video Overstappen naar een andere zorgverzekeraar is makkelijker dan u denkt

Deze video laat zien hoe eenvoudig het is om een andere zorgverzekering af te sluiten.

MANNENSTEM: Ik had al uitgezocht dat ik een zorgverzekering kon krijgen die beter bij me past.
VROUWENSTEM: Maar keek op tegen het gedoe om over te stappen.
MANNENSTEM: Helemaal omdat ik veel zorg nodig heb.
VROUWENSTEM: Maar overstappen blijkt supersnel geregeld.
VROUWENSTEM: Niet alleen online, maar ook met een belletje.
VROUWENSTEM: En mijn nieuwe zorgverzekeraar regelt dat de oude wordt opgezegd.
Makkelijker kan niet.

(Beeldtekst: Ik regel mijn zorg goed.nl. Kijk voor meer informatie over zorgverzekeringen op ikregelmijnzorggoed.nl. De logo's van ConsuWijzer, de Consumentenbond, de Nederlandse Zorgautoriteit, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Patiëntenfederatie Nederland.)

RUSTIGE MUZIEK DIE WEGEBT