Persuitnodiging Opening Expositie

Huis van de Toekomst opent expositie CREATIVE MiNDS

AMSTERDAM, 20060425 -- Amsterdam, 11 april 2006 Op donderdag 27 april opent Living Tomorrow in samenwerking met de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) de expositie CREATIVE MiNDS, interactive entertainment of tomorrow. Deze bijzondere expositie vindt plaats in de Future Pub van Living Tomorrow.


De tentoonstelling bestaat uit verschillende interactieve projecten, welke aansluiten bij trends en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van media, interactiviteit en entertainment. Zo zijn er projecten als de 'Weeble' en de 'O-game' welke nieuwe innovatie brengen op het gebied van digitale en analoge spellen. Daarnaast zijn er ook op andere innovatieve vormen van (digitale) media aanwezig. De projecten zijn ontwikkeld door de inmiddels afgestudeerde studenten van de HKU.

Opening bijwonen
Bent u nieuwsgierig en wilt u de bijzondere en innovatieve projecten zelf uitproberen kom dan naar de opening van de expositie. U bent van harte welkom op donderdag 27 april 2006, van 16.00 tot 18.00 uur bij Living Tomorrow Amsterdam, De entree 300, 1101 EE Amsterdam Zuidoost.

Het programma is als volgt:
16:00 uur Ontvangst
16:15 uur Opening
16:30 uur Ontdekking van de projecten
17:00 uur Borrel
18:00 uur Einde


Achtergrond samenwerking

Living Tomorrow, het Huis en Kantoor van de Toekomst in Amsterdam, heeft in samenwerking met Hogeschool voor de Kunsten Utrecht de expositie CREATIVE MINDS, interactive entertainment of tomorrow georganiseerd. Dit initiatief heeft als doel studenten te betrekken bij de ontwikkeling van hun eigen toekomst.




Ingezonden persbericht