Studenten serveren amusediner voor Villa Pardoes

BREDA, 20060421 -- Vijf studenten van de Bredase NHTV International Hotel Management School organiseren in het kader van een tweedejaars project een amusediner bij 'Landgoed Wolfslaar' te Breda. De studenten serveren een amusemenu van maar liefst veertien gangen voor het goede doel, Villa Pardoes.


Doel van het evenement is geld in te zamelen voor Villa Pardoes, een organisatie die chronisch zieke kinderen een vakantie met ouders en familie aanbiedt. De studenten verzorgen op zondag 7 mei het omvangrijke amusemenu voor circa 60 gasten. De gerechten zullen worden bereid door restaurants aangesloten bij de vakorganisatie les Jeunes Restaurateurs d'Europe, te weten restaurant Linnen uit Oisterwijk, restaurant Het Ambacht uit Driel, restaurant Ons Kabinet te Vught en Michelin Restaurant Wolfslaar te Breda.

Gasten worden ontvangen met een glas champagne van het exclusieve merk Moët&Chandon in de prachtige lentetuinen van het Landgoed. Daarna worden de veertien amusegerechten geserveerd. Naast de geserveerd gerechtjes wordt een wijnarrangement geschonken, opgesteld in samenwerking met 'Sommelier van het jaar' Edwin Raben.

Naast het amusediner zal er een expositie zijn van enkele werken van de kunstenaar Pim Smit. 'Smit is een schilder met een eigentijdse stijl van kunstwerken en doet veel voor het goede doel. Wij hebben hem benaderd om een expositie van zijn kunstwerken te houden. Daarnaast zal hij tijdens de avond vertellen over zijn leven als kunstenaar, en zijn verschillende inzetten voor het goede doel. Verder zal eer een veiling worden gehouden van enkele van zijn werken'.

De toegangsprijs voor het diner bedraagt ¤ 149,-. De volledige winst van het project zal tijdens de avond geschonken worden aan een ambassadeur van Villa Pardoes.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel geïnteresseerd zijn om het amusediner te bezoeken en zo Villa Pardoes te steunen of mocht u vragen hebben dan kunt u via amusediner@nhtv.nl of via het telefoonnummer: 06-47126306 contact opnemen met de organisatie.




Ingezonden persbericht