Puzzelen in de natuur op koninginnedag


Vijf nieuwe Oranje evenementen op Koninginnedag in de westhoek van de Krimpenerwaard

KRIMPENERWAARD, 20070330 -- Na een afwezigheid van 20 jaar wordt er op Koninginnedag weer een Oranjerit verreden in Krimpen aan den IJssel en omliggende gemeenten. In samenwerking met de ervaren rittensporters van de bij de "oude" garde zo bekende Motor en Automobiel Club Krimpenerwaard is het "grand old" evenement uit de kast getrokken, afgestoft en van een nieuwe verflaag voorzien.

Na een afwezigheid van 20 jaar wordt er op Koninginnedag weer een Oranjerit verreden in Krimpen aan den IJssel en omliggende gemeenten. In samenwerking met de ervaren rittensporters van de bij de "oude" garde zo bekende Motor en Automobiel Club Krimpenerwaard is het "grand old" evenement uit de kast getrokken, afgestoft en van een nieuwe verflaag voorzien. Om wat duidelijker te zijn "de oude Oranjerit" wordt in ere hersteld maar is uiteraard wel in een nieuw jasje gestoken. Vrij vertaald: de rit is met zijn tijd meegegaan.

Vanaf nu wordt er dan ook niet meer over een Oranjerit maar over een Oranje evenement gesproken met als onderdelen: een Oranje Puzzelrit voor oldtimers, een Oranje Puzzelrit voor hedendaagse auto's, een Oranje Puzzelrit voor fietsers, een Oranje Puzzeltocht voor wandelaars en een Oranje Foto Zoektocht voor kinderen.

Een breed scala aan mogelijkheden dus om de Koninginnemiddag sportief door te brengen en wie weet ...... gaat U met een leuk prijsje naar huis.
Vragen? E-mail naar: rondjeeric@hotmail.com

Inschrijven kan zowel individueel als in team verband, waarbij het teamverband ook onder andere schoolverband, verenigingsverband, familieverband of bedrijfsverband kan zijn.

Inschrijven kan per e-mail: Oranjerit.Krimpen2007@yahoo.com
Inschrijvingen per e-mail worden beloond met een ruime korting op het inschrijfgeld. Inbegrepen bij het inschrijfgeld: 2 consumpties, 2 stukjes fruit en een ijsje voor de kinderen. Voor de eerste 100 kinderen is als herinnering een medaille beschikbaar.

Inschrijfgeld: Euro 7,50 volwassenen. Euro 4,00 kinderen.
Inschrijven per e-mail voor 15 april Euro 1,50 korting. Kinderen 0,75
Inschrijven per e-mail voor 29 april Euro 1,00 korting. Kinderen 0,50
Per betalende (volwassen) deelnemer 1 kind tot 12 jaar gratis !

Inschrijven kan ook op de dag zelf, maandag 30 april 2007, vanaf 13.30 uur bij de inschrijftafel. Einde evenement omstreeks 18.30 uur.
Start en Finish: Sport café De Boog (Sporthal De Boog)
Krimpenerbosweg 2b te Krimpen aan den IJssel - Langeland

Er kan ook gestart worden vanuit Krimpen aan de Lek en Ouderkerk aan den IJssel. Info: rondjeeric@hotmail.com





Eric de Jong MAC Krimpenerwaard